Vilkår og betingelser

Sidst revideret 8. januar 2012


Anvendelse og brug af dette website er ensbetydende med accept af nedenstående vilkår og betingelser.

Generelle vilkår

Vi forbeholder os retten til at ændre i betingelserne samt indholdet på Menuindex.dk til enhver tid og uden foregående varsel. I tilfælde af væsentlige ændringer i dette dokument gør vi opmærksom på dette på en fremtrædende plads på Menuindex.dk.

Ansvarsfraskrivelse

Selvom vi gør vores yderste for at sikre, at alle informationer på Menuindex.dk er nøjagtige, fuldstændige og korrekte, kan fejl og undladelser fra tid til anden forekomme, og vi kan ikke garantere for informationernes korrekthed og kan ikke holdes ansvarlig herfor.


På samme måde kan Menuindex.dk ikke holdes ansvarlig overfor indhold på eventuelle tredjepartssider. Ligeledes kan vi ikke garantere, at brug af denne side samt andre tjenester, der stilles til rådighed, kan ske uforstyrret og uden fejl eller at vores servere er fri for vira.

Ophavsret

Medmindre andet er udtrykkeligt angivet, er alt indhold på Menuindex.dk licenseret under en Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License (CC BY-NC-SA 3.0). I korte træk betyder det, at du som udgangspunkt har lov til at kopiere, dele, bearbejde og ændre alt indhold forudsat, at Menuindex.dk krediteres som ejer heraf, at du ikke anvender det kommercielt og at det publiceres under samme eller tilsvarende licens. Du kan læse mere om licensen her.


Menukort og ophavsrettighederne hertil tilhører de respektive restauranter.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Når du besøger Menuindex.dk, indsamles der automatisk anonyme oplysninger om blandt andet din brug af og færden på siden, som alene anvendes til at forbedre siden samt tilhørende tjenester og føre besøgsstatistik.


Personlige oplysninger herunder navn og e-mail-adresse indtastet i kontaktformularer på Menuindex.dk, benyttes udelukkende til at kontakte dig, hvis det er nødvendigt i forbindelse med din henvendelse. Oplysningerne videregives ikke til tredjeparter, undtagen hvor det er nødvendigt som led i vores forretning (med undtagelse af personlige oplysninger), eller hvor det er påkrævet ved lov.