Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Menuindex.dk?

Menuindex.dk giver dig som besøgende et hurtigt overblik over menukort, åbningstider, kontaktinformation, smiley-rapporter og meget mere.

Hvad er forskellen på jer og Just-Eat?

Just-Eat formidler bestilling, betaling og i visse tilfælde udbringning. Menuindex.dk fokuserer derimod på at gøre den vigtigste information - nemlig menukortet - tilgængelig for alle spisesteder i Danmark.

Hvem står bag Menuindex.dk?

Bag idéen og udviklingen af Menuindex.dk finder man fire unge iværksættere i 20'erne med en fælles interesse for mad og internet samt forståelsen af, hvordan sidstnævnte er fremtiden indenfor deling af informationer. Hvis du vil høre mere om folkene bag Menuindex.dk, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan fungerer søgefeltet?

I søgefeltet har du mulighed for at søge efter navnet på et specifikt spisested, en by/postnummer eller på begge dele på samme tid. Når du søger på en by eller et postnummer, viser Menuindex.dk alle spisesteder i det pågældende område. På denne made har du mulighed for få vist alle spisesteder i din by og sammenligne ud fra prisniveau, smiley-tildeling og en masse andre kriterier.


Hvis du søger efter et specifikt spisested, får du vist alle spisesteder med samme eller lignende navn. Hvis der er flere spisestedet med samme navn, kan du fx sortere efter postnummer.


Du kan også få vist alle spisesteder i oversigten ved at foretage en blank søgning. Vær dog opmærksom på at gør søgningen langsom.

Hvorfor får jeg ikke nogen resultater på min søgning?

Prøv at udvide dine søgekriterier. Menuindex.dk er en relativt ny side, og vi dækker derfor langt fra hele Danmark - men det er vores mål. Lige nu koncentrerer vi indsatsen i Valby og Lyngby, og vi lægger ugentligt nye spisesteder ud. Du kan hjælpe os på vej, hvis vi skulle have overset dit lokale spisested ved at foreslå det her.

Hvordan kan jeg være sikker på, at oplysningerne på Menuindex.dk er korrekte?

Selvom vi gør vores yderste for at sikre, at alle informationer på Menuindex.dk er nøjagtige, fuldstændige og korrekte, afhænger oplysningernes korrekthed i sidste ende af spisestederne selv. Skulle du alligevel støde på en uoverensstemmelse, sætter vi meget stor pris på, hvis du gider bruge to minutter på at rapportere det her.


Restauranter har ofte et separat menukort for takeaway, og i så fald er det ofte det, vi vælger at vise på Menuindex.dk. Vi prøver så vidt muligt at oplyse det i menukortet, men tag med i dine overvejelser at andre priser og et andet udvalg kan forekomme, hvis du vælger at spise i restauranten.

Hvad er prisniveau og hvordan beregnes det?

Prisniveau er et forsøg på at give en - så vidt muligt - objektiv indikation af priserne for det pågældende spisested. Prisniveauet bliver udregnet som gennemsnittet af spisestedets priser - dog eksklusiv blandt andet drikkevarer samt eventuelle enkelte betydelige afvigelser.


Vi skal gøre opmærksom på, at vi stadig eksperimenterer en hel del med denne service, og at der kan forekomme udsving, som alene skyldes menukortets opstilling.